Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

single-img-five
Durpeta UAB

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η εταιρεία "Durpeta UAB" εξορύσει και επεξεργάζεται τύρφη τα τελευταία 60 χρόνια, από ιδιόκτητους τυρφώνες. Με το πέρασμα των χρόνων έχει αποκτήσει πολύτιμη εμπειρία και έχει επικεντρωθεί στους παράγοντες της ποιότητας, επαγγελματικής τελειότητας, του θεμιτού ανταγωνισμού, της συνεχούς βελτίωσης και φυσικά στην ικανοποίηση των πελατών της.

Το προσωπικό της εταιρίαςαναπτύσει συνεχώς τις πηγές εφοδιασμού, θέτει υψηλά επίπεδα ελέγχου ποιότητας και έχει κατακτήσει μια ισχυρή θέση στην ανταγωνιστική αγορά. Στόχος της να γίνει ο ηγέτης της παραγωγής τύρφης, υποστρωμάτων, και παραγωγής ορυκτών καυσίμων από τύρφη και καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για την επέκταση της αγοράς στην Ευρώπη.

Η "Durpeta UAB" λειτουργεί 6 τυρφώνες, σε περισσότερα των 10,000 στρεμάτων. Χρησιμοποιεί τις νεότερες τεχνολογίες για να επιτυγχάνει μέγιστη απόδοση και ρυθμό παραγωγής. Γίνεται διαρκής προσπάθεια για να μειώνεται το κόστος παραγωγής. Οι εργαζόμενοι της εταιρείας αντιμετωπίζονται με ευθύνη και σεβασμό, και υπάρχει διαρκής επένδυση στην αναβάθμιση των αρμοδιότητων τους και της τεχνογνωσίας τους. Η "Durpeta UAB" ήταν μία από τις πρώτες εταιρίες στη Λιθουανία που ξεκίνησε τις εξαγωγές τύρφης. Τα πρώτα big bales τύρφης εξήχθησαν το 1985. Κάθε χρόνο η ποσότητα εξαγόμενης τύρφης αυξάνεται. Σήμερα, η πρώτη ύλη προς επεξεργασία εξωρύσεται στους τυρφώνες της Šepeta, Aliai και Tyrelis.

Η "Durpeta UAB" παράγει και πωλεί περισσότερα από 500,000 κυβικά μέτρα τύρφης ετησίως.